zs_skolska@zsspispodhradie.edu.sk
< Späť

Oznamy - Metodické útvary (MZ-PK)


http://www.zdruzenieorava.sk/o-nas_sk 19.02.2011

Užitočná stránka pre inovatívnych učiteľov, ktorí sa chcú inšpirovať novými  inovatívnymi zmenami v školskom systéme.... Každoročne sa v mesiaci november koná vo Vysokých Tatrách v hoteli Podbanskom konferencia Združenia Orava, na ktorej sa môžete dozvedieť veľa užitočného, využiteľného vo svojom edukačnom procese. Lektori združenia Orava vám ukážu nové metódy a zážitkovou formou si môžete vyskúšať nové metódy, ktoré ja vo svojom procese využívam už 10 rokov.

ZDRUŽENIE ORAVA - ORAVA ASSOCIATION


http://danicab1.wordpress.com 05.07.2010
Ak chcete  o mojej práci  vedieť  viac, kliknite si na  môj blog http://danickab.spaces.live.com  dávam do pozornosti aj niektoré moje vyučovacie hodiny, ktoré sú uverejnené na internete, nájdete si ich tak, že do prehliadača google napíšete moje meno a  priezvisko, inšpirujte sa ...                                                        .

HODINA DEŤOM 17:12.2009 17.12.2009

Už po druhýkrát sme sa zapojili do benefičnej akcii HODINA DEŤOM.   V čase od 13,30-15,30 hod. dobrovoľníci, žiaci deviatich ročníkov oslovovali občanov mesta Spišské Podhradie, s požiadavkou o malý príspevok na Nadáciu  pre deti Slovenska. Eurá sme zbierali do žltých pokladničiek s logom HUGA a dobrovoľným darocom sme za ochotu dávali odznak s logom HUGA  (viď www.hodinadetom.sk)

Boli sme úspešní, lebo sa nám podarilo vďaka ochote občanov vyzbierať 403,40 ?.  V minulom školskom roku sme sa do akcie zapojili prvýkrát a vyzbierali sme 10 400 Sk.

 Eurá sme spočítali v školských priestoroch pri teplom čaji, lebo verte či nie, chodiť po meste nie je v zime žiadna sranda.

Podakovanie patrí aj vedeniu školy, ktoré nám dovolilo akciu zorganizovať.

                                                                                                                                        Danka a Eliška




Návrh štruktúry www stránky: Ing. Ján Jurečko, autor zdrojového kódu a grafiky: Michal Jurečko